ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ, ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ & NANΟ/ΜΙΚΡΟ-ΛΙΠΟΚΥTΤΑΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΥΣΕΙΣ.

Το πρόσωπό μας καθώς γερνάει, σταδιακά χάνει το κολλαγόνο του , την ελαστίνη του αλλά προπαντός τον λιπώδη ιστό. Αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών είναι η χαλάρωση και πτώση των μαλακών ιστών και η  απώλεια  του όγκου από το πρόσωπο. Η σύγχρονη προσέγγιση στην αισθητική πλαστική χειρουργική προσώπου περιλαμβάνει τις λιπομεταφορές  και τη λιπογλυπτική . Αυτές οι μέθοδοι μπορούν να συνδυαστούν με εξαιρετικά αποτελέσματα με βλεφαροπλαστική  και  Liftings.

Οι νεώτερες τεχνικές επεξεργασίας και απομόνωσης  Microfat , Nanofat και  των βλαστοκυττάρων, δίνουν  στην λιπογλυπτική επιπλέον εκπληκτικές δυνατότητες και σαφώς  θεαματικότερα αποτελέσματα.

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις στην διεθνή επιστημονική κοινότητα των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων των νέων τεχνικών και της χρήσης τεχνολογιών απομόνωσης microfat , nanofat και stem cells  δίνουν στην πλαστική χειρουργική νέους ορίζοντες.

Συχνές Ερωτήσεις

Είμαι υποψήφιος/α για λιπογλυπτική προσώπου ;

Μπορεί να είστε υποψήφιος/α για λιπογλυπτική/λιπομεταφορά και αναζωογόνηση προσώπου με βλαστοκύτταρα αν είστε ενήλικας με καλή υγεία. Είναι σημαντικό να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για το αποτέλεσμα της λιπογλυπτικής σας. Μια συνεννόηση με τον χειρουργό σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν είναι αυτή η κατάλληλη μέθοδος για εσάς.

Τι γίνεται κατά τη διάρκεια αυτής της επέμβασης ;

 Συλλέγουμε λίπος από τις κατάλληλες περιοχές του σώματός σας με ειδική τεχνική λιποαναρρόφησης υπό τοπική η γενική αναισθησία και αφού συγκεντρώσουμε και  επεξεργαστούμε το λίπος αυτό, θα διαχωρίσουμε το μικρολίπος από τα βλαστοκκύταρα με ειδική τεχνολογία φίλτρων και στη συνέχεια θα τα τοποθετήσουμε  σύμφωνα με την ανάλυση προσώπου που ήδη έχει γίνει στο προεγχειρηντικό στάδιο. Η τοποθέτηση γίνεται μέσω μικρών οπών από όπου  εισχωρούμε (υπό τοπική η γενική αναισθησία ) με ειδικές λεπτές κάνουλες και το λίπος ανακατανέμεται ανάλογα το πρόβλημα και την ένδειξη ώστε να σχηματίσουμε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να ακολουθήσω μετεγχειρητικές οδηγίες ;

Η περίοδος ανάρρωσης της χειρουργικής επέμβασης θα απαιτήσει να ακολουθήσετε κάποιες οδηγίες που θα διευκολύνουν την πλήρη αποκατάσταση χωρίς επιπλοκές. Όταν τελειώσει η χειρουργική επέμβαση για τις επόμενες ημέρες, ενδέχεται να  είστε υπεύθυνοι για την λήψη αντιβιοτικών και αναλγητικών φαρμάκων αλλά και την  εφαρμογή τοπικών φαρμάκων και τοπικής καθαριότητας για πρόληψη  της μόλυνσης. Είναι φυσιολογικό να παρατηρήσετε κάποιο οίδημα και μώλωπες μετά τη διαδικασία. Τα συμπτώματα αυτά θα πρέπει να υποχωρήσουν  μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Βλαστοκύτταρα και Λιπογλυπτική ματιών και προσώπου ( + Νήματα )