Προφίλ

cards
Prof

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Ο Dr.Αντώνιος Κριθάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και κατάγεται από την Κάρπαθο.Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής και Χειρουργικής σχολής του πανεπιστημίου της Νάπολης της Ιταλίας “ SECONDA UNIVERSITA DEGLI STUDI DI NAPOLI”.
Υπηρέτησε ως οπλίτης Ιατρός μονάδος στους νομούς Έβρου & Αττικής.
Εργάστηκε ως  αγροτικός ιατρός στην περιοχή των Αγράφων της Ευρυτανίας.
Στα πλαίσια των  σπουδών της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής εκπαιδεύτηκε για δύο συναπτά έτη στην Γενική Χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό» “.
Από το  2006 έως και το 2009 εργάστηκε ως  χειρουργός  του ιδιωτικού Θεραπευτηρίου «ΥΓΕΙΑ»  αποκομίζοντας σημαντική χειρουργική εκπαίδευση και εμπειρία.
Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα Β. Διακάτου  και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.
Το 2012 κατέκτησε τον τίτλο του Διδάκτορα Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με άριστα.
Ενώ το 2014 ολοκλήρωσε το εξαετές επίσημο κρατικό πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας του στην Κλινική της Πλαστικής Χειρουργικής :   Κέντρου Μελανώματος – Μικροχειρουργικής  –  Άκρας Χείρας – Μονάδος Εγκαύματος «Ιωάνοβιτς»- του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών  «Γεώργιος Γεννηματάς» . Παράλληλα μετεκπαιδεύτηκε  στο νοσοκομείο του Λονδίνου της Μεγάλης Βρετανίας « Chelsea and Westminster Hospital / Plastic Surgery Department »
Εγινε μέλος  του Αγγλικού Ιατρικού Συλλόγου «General Medical Council»  το 2014 και εισήλθε στο  στο μητρώο των ειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών “Specialists register” του«General Medical Council»  από το 2014 .

Μέχρι και σήμερα  έχει εργαστεί  ως Πλαστικός Χειρουργός (Plastic surgeon Registrar) στα εξής νοσοκομεία της Μεγάλης Βρετανίας :

  • Queen Victoria Hospital .  East Greensteed – Sussex

  • Leicester Royal Infirmary. Leicester.

  • Bradford Royal Infirmary .Bradford.

  • Broomfield Hospital /Snt. Andrews.  Chelmsford –Essex.

  • Chelsea and Westminster Hospital – London

 Ο Dr. Κριθάρης έχει στο ενεργητικό του και αρκετές εργασίες και ανακοινώσεις  σε εθνικά και διεθνή συνέδρια.
Ταυτόχρονα κατέχει εθνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις σχετικά με την επανορθωτική και την  αισθητική πλαστική χειρουργική.
Εκτός από το επιστημονικό υπόβαθρο όμως ο Dr Κριθάρης κατά το παρελθόν έχει διατελέσει καθήκοντα:

  • Πρόεδρου των ειδικευομένων πλαστικών χειρουργών Ελλάδος .

  • Αντιπρόεδρου  του διεθνούς συλλόγου των ειδικευομένων Πλαστικών Χειρουργών, IPRAS –TA.  International Plastic Reconstructive and Aesthetic Trainees Association. ( Υπό την αιγίδα της IPRAS).

  • Πρόεδρου  του IPRAS-TA ( Εκλέχθηκε στο 3o IPRAS-TA meeting  & IQUAM congress στη Βουδαπέστη. (Υπό την αιγίδα της IPRAS).

  • Πρόεδρου της οργανωτικής επιτροπής του 1ου και του 2ου  IPRAS–TA « International Breast reconstruction Hands on microsurgical course on living tissue». Με οργανωτές το τμήμα πλαστικής χειρουργικής του «ΓΝΑ Γεννηματάς» την IPRAS  & IPRAS-TA και την ELPEN/Laboratories.

Ο Dr. Αντώνιος Κριθάρης από το 2016 αποφάσισε να επικεντρωθεί στην άσκηση της Πλαστικής χειρουργικής ιδιωτικά στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Το επιστημονικό υπόβαθρο αλλά και η επαγγελματική εμπειρία του ιατρού μας  σε συνδυασμό με το ‘ζεστό’ ανθρώπινο προφίλ του, αποτυπώνονται καθημερινά στα χαμόγελα των ασθενών του.

……Περιμένουμε λοιπόν « το χαμόγελο σας»….

Γνωρίστε την ομάδα μας

off
Αντώνιος Κριθάρης
Πλαστικός Χειρουργός
Εφη Ρηγοπουλου
Έφη Ρηγοπούλου
Αναισθησιολόγος
Ρεμπελοσ φοτο
Γιώργος Ρέμπελος
Πλαστικός Χειρουργός

ΑΘΗΝΑΣ 68 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 5 ΓΛΥΦΑΔΑ