Αντώνιος Κριθάρης MD, PHD | Πλαστικός Χειρουργός ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Αισθητική Πλαστική Χειρουργική Προσώπου

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η ηλικία και η γενετική προδιάθεση μπορεί να προκαλέσουν χαλάρωση, πτώση και περίσσεια του  δέρματος των βλεφάρων και των περιοχών γύρω από τα μάτια.

Η βλεφαροπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση για την αναζωογόνηση της εμφάνισης των άνω και των κάτω βλεφάρων. Η επέμβαση συμβάλει στην βελτίωση τόσο της  αισθητικής εικόνας του ατόμου, συμπεριλαμβανομένης μιας κουρασμένης και γερασμένης εμφάνισης, όσο και πολλές φορές στην καλύτερη όραση.

Μπορεί να συνδυαστεί άριστα με λιπογλυπτική και με μετωπιαίο, κροταφικό, μέσου προσώπου, ή και ολικό Lifting.

Η χειρουργική επέμβαση των βλεφάρων μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πολλά χρόνια νεότεροι, εξαλείφοντας τις σακούλες κάτω από τα μάτια, απομακρύνοντας το πρήξιμο των άνω βλεφάρων και μειώνοντας την περίσσεια του δέρματος που περιβάλλει τα μάτια.

LIFTING ΡΥΤΙΔΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

Η χαλάρωση, περίσσια και πτώση του δέρματος και των μαλακών μορίων του προσώπου, δημιουργούν πτυχώσεις και ρυτίδες που μπορούν να διορθωθούν δραστικά με τις ρυτιδεκτομές:(Liftings, λαιμού, προσώπου, κροτάφου, μετώπου).

Ο συνδυασμός τους με τις ποιο σύγχρονες τεχνικές λιπομεταφοράς έχει πολύ καλά αποτελέσματα εφόσον πραγματοποιείται  από κατάλληλα εκπαιδευμένο πλαστικό χειρουργό με τις σύγχρονες τεχνικές των Lifting και της λιπογλυπτικής και εφόσον εφαρμόζονται με την καλλιτεχνική ικανότητα και αντίληψη  για την επίτευξη της  ακεραιότητας και της  φυσικότητας του χειρουργικού αποτελέσματος,  εξατομικευμένα για κάθε ασθενή.

PINOΠΛAΣTIKH - ΠΡΟΦΙΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η μύτη είναι ένα από τα ποιο σημαντικά μέρη του προσώπου και έχει καθοριστικό ρόλο στην αρμονία του προσώπου.

Η κεντρική θέση της ρινός και οι πολλές και σημαντικές  λειτουργίες που επιτελεί ή συμμετέχει, επιβάλουν την χρήση εξατομικευμένων χειρουργικών τεχνικών της ρινοπλαστικής από κατάλληλα εκπαιδευμένο πλαστικό χειρουργό ώστε να διατηρήσει ή και βελτιώσει την λειτουργία της ρινός και ταυτόχρονα να επιτύχει την σωστή αρμονία και τη συμμετρία. Όχι μόνο την σωστή αρμονία και τη συμμετρία της μύτης, αλλά του προσώπου ως ενιαίο σύνολο (λειτουργική αισθητική ρινοπλαστική).

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το πρόσωπό μας καθώς γερνάει, σταδιακά χάνει όχι μόνο το κολλαγόνο και την ελαστίνη αλλά και τον λιπώδη ιστό.

Οι νεότερες τεχνικές επεξεργασίας και απομόνωσης  Μίκρο και Νάνο λίπους (Microfat, Nanofat) και βλαστοκυττάρων (stemcells), και επανατοποθέτηση από  πλαστικό χειρουργό που έχει τη γνώση και την εμπειρία της ανατομίας της κεφαλής και του τραχήλου, δίνουν  στην λιπογλυπτική εκπληκτικές δυνατότητες και θεαματικά αποτελέσματα.

ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Ένα όμορφο πρόσωπο είναι συμμετρικό σε εμφάνιση και στις δύο πλευρές του.
Αρκετά συχνά η εκ γενετής παρουσία δυσμορφιών ωτών σε κάποιους ανθρώπους (αφεστώτα ώτα) επηρεάζει την αυτοεκτίμησή τους, κάνοντας τους να ανησυχούν περισσότερο για την εμφάνιση του προσώπού τους. Αυτό είναι που κάνει την χειρουργική επέμβαση στο αυτί (ωτοπλαστική) τόσο σημαντική και αυτός είναι ο κύριος λόγος που πραγματοποιείται με μεγάλη συχνότητα από τις προσχολικές ηλικίες.

ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ,
ΕΛΙΕΣ (ΣΠΙΛΟΙ), ΚΑΡΚΙΝΟΙ / ΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

BCC , SCC, ΑΚΤΙΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΕΙΣ
ΜΕΛΑΝΩΜΑ, ΜΕΛΑΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ
ΓΙΓΑΝΤΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟΙ ΣΠΙΛΟΙ
ΜΕΤΕΓΚΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΥΛΕΣ
ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ