Αντώνιος Κριθάρης MD, PHD | Πλαστικός Χειρουργός ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Αισθητική Πλαστική Χειρουργική Σώματος

ΛΙΠΟΑΝΑΡΟΦΗΣΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Η λιποαναρόφηση δέν είναι  μια μέθοδος για να χάσει κανείς βάρος!
Είναι όμως η ποιο δραστική μέθοδος για την αντιμετώπιση της τοπικής λιποδυστροφίας καθώς και για να επιτύχουμε μια βελτίωση του σώματός μας σμιλεύοντάς το!

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η κοιλιοπλαστική είναι μια επέμβαση που πραγματοποιούμε με γενική αναισθησία σε χειρουργική αίθουσα κατάλληλου νοσοκομείου και ενδείκνυται σε περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν χάσει αρκετό βάρος ή γυναικών που μετά από πολλές γέννες παρουσιάζουν χαλάρωση των κοιλιακών τοιχωμάτων και εκτεταμένη περίσσια δέρματος. Η πλαστική μπορεί να είναι μικρή, περιορισμένη, εκτεταμένη η ζωνοειδής (Κάποιες φορές επιλέγουμε να επεκταθεί και στο οπίσθιο κοιλιακό τοίχωμα ζωνοειδώς όπως συμβαίνει σε βαριατρικούς ασθενείς μετά από πολύ μεγάλη απώλεια βάρους). Πολλές φορές τη συνδυάζουμε για ποιο ομοιόμορφο και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα με λιποαναρρόφηση στην υπόλοιπη κοιλιά και μέση. Μετά την επέμβαση χρησιμοποιείται ειδική ζώνη για περίπου ένα μήνα.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ

Ενδείκνυται σε περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν χάσει αρκετό βάρος ή έχουν μεγάλη χαλάρωση και περίσσεια δέρματος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ / ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Ενδείκνυται σε περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν χάσει αρκετό βάρος ή έχουν μεγάλη χαλάρωση και περίσσεια δέρματος.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΗΡΩΝ

Η πλαστική μηρών ενδείκνυται σε περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν χάσει αρκετό βάρος ή έχουν μεγάλη χαλάρωση και περίσσεια δέρματος. Μπορεί να είναι μικρή, περιορισμένη ή εκτεταμένη.

ΣΚΛΗΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα μικρών κιρσών ή παρουσιάζουν πολύ λεπτές ευρυαγγείες που μοιάζουν με ιστό αράχνης.
Η σκληροθεραπεία είναι μια δημοφιλής μέθοδος για την εξάλειψη κυρίως των μεγάλύτερων ευρειαγγειών . Η θεραπεία λειτουργεί με την έγχυση αφρού ειδικής σκληρηντικής ουσίας στην προσβεβλημένη φλέβα, η οποία την μετατρέπεται σε ουλώδη ιστό και γίνεται λιγότερο ορατή στην επιφάνεια του δέρματος.

ΕΛΙΕΣ, ΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

Μελαχρωστικές βλάβες
Σπίλοι (Ελιές)
Σμηγματοροικές υπερκερατώσεις
Ακτινικές υπερκερατώσεις
Αιμαγγειώματα
BCC, SCC: Καρκίνοι του δέρματος
Ουλές